- 0 Taldeko lokala: “edarien eta baimendutako industriak egindako janariaren salmenta”.
- Berriztatu berria, ontzi-garbigailuarekin, garbigailuarekin eta ur-berogailuarekin.
- 2020ko uztailetik urrira bitarteko alokairua.
- Gutxieneko irekiera asteburu eta jaiegunetan.
- Eskaintzak aurkeztea:
Eskaintzen balorazioa eskaintzen den alokairu-prezioaren arabera egingo da. Irteera-prezioa 50€ gehi BEZ da hilean.
Eskaintzak Udaletxean bi gutun-azal aurkeztuz aurkezten dira (ereduak pleguan):
A gutun-azala: erantzukizunpeko adierazpena.
B gutun-azala: eskaintza ekonomikoa.
- Eskaintzak aurkezteko azken eguna: 2020ko ekainaren 3an, 14:00etan.
-
Hona hemen Kontratazio Profileko iragarkirako esteka:
PLIEGO DE CLAUSULAS ECONOMICO ADMINISTRATIVAS PARTICULARES QUE RIGEN EL PROCEDIMIENTO ABIERTO PARA ADJUDICAR EL ARRENDAMIENTO Y EXPLOTACION HOSTELERA DEL BAR DE LA CAMPA DE LA ENCINA.